Getronics PinkRoccade met Dimensys in de bouw

Dit artikel delen:

Getronics PinkRoccade en Dimensys, business- en servicepartner van SAP, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Ze bieden gezamenlijk SAP gerelateerde projecten in de bouw- en installatiebranche en in de vastgoed- en woningbouwcorporatiemarkt aan.

De samenwerking combineert de business consultancyervaring en de SAP All-in-One oplossing ‘Prefab-SAP' softwareoplossing van Dimensys met de expertise van Getronics PinkRoccade op het gebied van consultancy, onderhoud en beheer. De overeenkomst richt zich op het volledige dienstenpakket rondom SAP, van business consultancy tot en met beheer. Hiermee worden oplossingen voor dit specifieke marktsegment aangeboden. Op dit moment wordt al een aantal initiatieven door Getronics PinkRoccade en Dimensys gezamenlijk uitgevoerd.

"Dimensys is een partij met uitgebreide branchespecifieke kennis, oplossingen en componenten op basis van SAP. We zijn nu in staat om een breder spectrum van bestaande en nieuwe klanten te bedienen", aldus Erol Çakular, Businessunit Director SAP Solutions bij Getronics PinkRoccade. "Daarnaast biedt deze samenwerking ons de mogelijkheid in gemeenschappelijke projecten jonge professionals op te leiden, waardoor wij aan de verdere groei van SAP Solutions kunnen werken."

Alexander Haas, Managing Director van Dimensys: "De samenwerking met Getronics PinkRoccade is een uitstekende aanvulling op de diensten die wij al aan onze klanten bieden in de vorm van het implementeren en configureren van SAP oplossingen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-04-23T10:27:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.