Managed hosting door True

Infor koestert 'Baan-klanten'

 

Infor blijft investeren in de Baan IV en V-pakketten. Daarnaast komt er een verbeterd migratiepad voor klanten die kiezen voor een overstap naar Infor ERP LN versie 6.1 ('Baan VI').

Jim Schaper, topman van bedrijfssoftwarehuis Infor, lichtte tijdens Inforum Benelux 2007 toe waarom investeringen in de oudere pakketten Baan IV en V nodig blijven. "De meeste Baan-klanten van ons werken nu eenmaal met deze pakketten. De beslissing van SSA om te stoppen met de verdere ontwikkeling van deze software was een verkeerde. Het is niet in het belang van klanten om ze te dwingen over te stappen naar een nieuwere versie." Infor heeft de beslissing van SSA, na de overname van dat bedrijf, daarom teruggedraaid.

Migratie

Daarnaast, vertelde Schaper, komt er een verbeterd migratiepad voor klanten die toch willen overstappen naar de moderne Infor ERP LN versie 6.1 ('Baan VI'). De Benelux-organisatie telt ongeveer zeshonderd Baan IV en V-klanten.

Daan Snijders, vice president Product Management bij Infor, vertelt dat er voor een betere afstemming met klanten regelmatig verkiezingen worden gehouden. "Leden van de gebruikersgroepen van Infor stemmen regelmatig over voorgestelde aanpassingen. De meest gewilde veranderingen worden vervolgens ontwikkeld en aangeboden."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2182943). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×