Managed hosting door True

Belgische Iris laat oog vallen op Morningstar

 

Het Belgische Iris, dat gespecialiseerd is in software voor karakterherkenning en documentbeheer, koopt het Nederlandse Morningstar Systems. Het betaalt 2,6 miljoen euro voor deze specialist in contextbeheer en ecm-oplossingen.

Het Belgische Iris, dat gespecialiseerd is in software voor karakterherkenning en documentbeheer, betaalt 2,6 miljoen euro in contanten voor 100 procent van de aandelen van Morningstar. Dit is een Nederlandse specialist in contextbeheer en oplossingen voor ecm (enterprise content managementoplossingen). Daarnaast zal Iris een variabele prijs betalen over een periode van drie jaar op basis van de resultaten van de prestaties van Morningstar tijdens de periode 2007-2009.

Gezond

Bij Morningstar, opgericht in 2001, werken 25 werknemers die een omzet draaien van 3 miljoen euro. De winst vergroot elk jaar en eind dit jaar verwacht Morningstar een 'tweecijferige' groei. Het bedrijf heeft grote namen in z'n klantenportfolio, zoals Shell, ABN Amro, Siemens en KPN.

Morningstar heeft kantoren in Meerssen en Amstelveen. Iris belandt zo voor het eerst 'fysiek' in Nederland. Tot op heden had het bedrijf kantoren in België (Louvain-la-Neuve en Vilvoorde), Luxemburg, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2227119). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.