Managed hosting door True

SAP en IBM integreren Business Suite en Notes

 

Vier op de vijf van de belangrijkste klanten van IBM is ook SAP-klant. Dat was voor beide softwareleveranciers reden op de Lotusphere een eerste gezamenlijke softwareproduct aan te kondigen, onder de codenaam 'Atlantic'.

General manager Lotussoftware Mike Rodhin en SAP's chief technology officer Vishal Sikka kondigden maandag op de Lotssphere in Orlando hun eerste gezamenlijke softwareproduct aan, onder de codenaam ‘Atlantic'.

Binnen Atlantic worden Lotus Notes en de SAP business suite geïntegreerd. Atlantic stelt gebruikers in staat om samengestelde SAP-applicaties aan te roepen vanaf hun Notes-desktop.

General manager Lotussoftware Mike Rodhin: "Eén ding is duidelijk. We kunnen het niet alleen. 80 procent van de belangrijkste klanten van IBM is ook SAP-klant."

CRM, ERP, PLM, SCM en SRM

SAP Business Suite is een familie van toepassingen voor het beheren van zakelijke processen. Hiertoe behoren applicaties voor Customer Relations Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), Product Lifecycle Management (PLM), Supply Chain Management (SCM) en Supplier Relationship Management (SRM).
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2317290). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×