Managed hosting door True

IFS Benelux ziet jaaromzet verdubbelen

 

Softwareleverancier IFS Benelux heeft de omzet in 2007 verdubbelt tot tien miljoen euro ten opzichte van een jaar eerder. De groei maakte het inzetten van externe krachten noodzakelijk, wat de winstgroei temperde. De winst kwam uit op 1,6 miljoen euro.

De omzet van softwareleverancier IFS Benelux is het afgelopen jaar verdubbeld tot tien miljoen euro. De motor achter deze groei is de concentratie op klanten die projectmatig produceren, zoals bijvoorbeeld olie- en boorplatformenbouwer Heerema.

Volgens Marco Verdonschot, director finance & human resource bij IFS Benelux, begint die strategische keuze vrucht te dragen. "Bedrijven als Heerema en Hertel Beheer hebben in 2007 voor ons gekozen, juist om dit specialisme."

Wereldwijd

Wereldwijd zag IFS de omzet over 2007 groeien tot 2,4 miljard dollar, tegen 2,2 miljard een jaar eerder.

IFS levert in componenten opgedeelde software, die het bedrijven mogelijk maakt snel op marktveranderingen in te spelen. Bij IFS werken 2600 mensen. In Nederland zijn onder andere Heerema Fabrication Group, Tennet, Bakker Bart, Marskramer en Intertoys klant. Het bedrijf heeft een beursnotering in Stockholm.

Rally door Europa

IFS Benelux won het afgelopen jaar de IT-Marketing Award met zijn IFS-rally. Het bedrijf wierf nieuwe medewerkers door een rally door Europa te organiseren.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2367801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×