Ctac opent tweede kantoor in België

Dit artikel delen:

De Belgische tak van de Nederlandse SAP-specialist Ctac heeft er een vestiging bij. Naast het kantoor in Antwerpen (Wommelgem) opent de firma ook een kantoor in Drongen bij Gent.

Ctac Belgium wil zijn Oost- en West-Vlaamse klanten beter kunnen bedienen. Daarom heeft het bedrijf een tweede kantoor geopend in Drongen bij Gent. Het Nederlandse bedrijf Ctac is gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie en het beheer van SAP-systemen.

De Belgische tak van het bedrijf bestaat sinds 2004, met een vestiging nabij Antwerpen. Die werd vorig jaar aanzienlijk uitgebreid met de overname van Smart Solutions.

Uitbreiding afgerond

Het Nederlandse moederbedrijf heeft de uitbreiding van de aandelen in een aantal dochterbedrijven afgerond. Het gaat om Re-Spect, Alphalogic en Ctac Belgium. Voordien had Ctac meerderheidsbelangen van respectievelijk 50,02 procent, 51 procent en 50,01 procent in die firma's. Nu is Ctac 100 procent eigenaar van Re-Spect en Alphalogic. Het belang in Ctac Belgium bedraagt op dit moment 91,25 procent. Het minderheidsbelang wordt gehouden door andere managementleden.

De totale transactie (voor enkele kleinschalige activiteiten wordt nog een oplossing gezocht) wordt grotendeels gefinancierd door de uitgifte van 2,2 tot 2,5 miljoen aandelen Ctac.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-12T15:41:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.