Ciber doet SAP BW-upgrade Philips Lighting

Dit artikel delen:

Philips Lighting heeft ict-dienstverlener Ciber ingehuurd om zijn SAP BW-systeem te upgraden naar Netweaver 2004s. Ciber heeft het project in drie maanden afgerond. Bij Philips Lighting werken honderden medewerkers met SAP BW. Het systeem vormt het hart van de rapportage- en analyse-applicaties voor de logistieke, financiële en verkoopprocessen. Ciber werd uit drie partijen gekozen.

Philips Lighting maakt gebruik van een SAP-omgeving met 25 bronsystemen en vijf doelsystemen. Bovendien maakt Philips gebruik van bijna alle functionaliteiten die SAP BW biedt. De upgrade betreft de nieuwe versie van SAP BW 7.0.

Ciber heeft in Nederland 400 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf richt zich op de branches industrie, nutvoorzieningen, overheid, groothandel, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-13T16:07:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.