Omzet en winst Afas stijgen flink

Dit artikel delen:
groei cijfers vergrootglas grafiek

Afas ERP Software heeft goede cijfers geboekt over het tweede kwartaal van 2008. De omzet steeg met 34 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. De nettowinst steeg met 30 procent.

Afas ERP Software noteert goede cijfers over het tweede kwartaal van 2008. De omzet nam met 34 procent toe en het nettoresultaat steeg met dertig procent. De goede resultaten worden vooral veroorzaakt door de gestegen verkoop van Profit 2008. Ongeveer tweehonderd klanten maken gebruik van dat erp-pakket.

Arnold Mars, aankomend CFO van AFAS: "Bedrijven zijn meer en meer op zoek naar geïntegreerde software waarmee alle processen binnen de onderneming kunnen worden geautomatiseerd. Ook grote organisaties zien steeds vaker in dat serviceverwerking omslachtig, duur en niet procesgericht is.

Afas, dat onlangs zijn 12,5-jarig bestaan vierde verwacht in de tweede helft van 2008 de resultaten door te zetten. De leverancier verwacht vooral dat de verkoop van Profit HRM & Payroll verder zal toenemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-03T11:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.