SAP neemt afscheid van TomorrowNow

Dit artikel delen:
vrouwe justitia rechter rechtszaak rechtbank

SAP stopt met alle activiteiten van TomorrowNow, dat ondersteuningsdiensten levert voor onder meer Oracle-producten. Voor 31 oktober 2008 worden alle klanten van TomorrowNow overgeheveld naar andere supportorganisaties.

De activiteiten van SAP-dochter TomorrowNow worden voor eind oktober beëindigd. Dat stelt de Duitse software bouwer in een persbericht. TomorrowNow, dat in 2005 door SAP werd overgenomen, ondersteunt zakelijke applicaties, waaronder die van Oracle. SAP gaf tijdelijke ondersteuning aan Oracle-toepassingen, om zo klanten in staat te stellen gemakkelijk over te stappen op hun eigen producten.

Een aantal medewerkers van TomorrowNow kreeg op een gegeven moment bedrijfsgegevens van Oracle in handen. Daarmee probeerde TomorrowNow klanten van Oracle naar SAP-applicaties te laten migreren. Oracle pikte dat niet en spande begin 2007 een rechtszaak aan. De gang van zaken rond de rechtszaak is te lezen op een site van SAP.

Alle activiteiten van TomorrowNow worden afgebouwd. Ruim 225 klanten, die gebruik maken van PeopleSoft, JD Edwards of Siebel, gaan naar andere ondersteuningsorganisaties, waaronder Oracle.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-21T17:51:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.