Pieter Varkevisser nieuwe topman van Tridion

Dit artikel delen:

Leverancier van content management oplossingen Tridion heeft Pieter Varkevisser benoemd tot chief executive officer. Roland Slot, die het afgelopen half jaar deze functie ad interim vervulde, neemt opnieuw zijn positie in als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Varkevisser, voormalig topman bij Data Distilleries, brengt meer dan twintig jaar ervaring mee in software en productontwikkeling. Zijn internationale carrière bestaat uit verschillende Europese management posities bij organisaties als Exact Holding, Cayenne Software en Cadre Technologies.


"De afgelopen drie jaar heeft Tridion laten zien dat het een leidende positie heeft in de Europese content management markt, met grote klanten in zowel de publieke als de particuliere sector", zegt Varkevisser. "Het is een goed moment om aan te sluiten bij een team dat de groeiende lijn weer heeft opgepakt. Tridion heeft recentelijk een nieuwe reeks producten geïntroduceerd om content management toegankelijker te maken voor organisaties en ik kijk er naar uit om die richting van de organisatie verder vorm te geven."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-04-07T13:03:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.