Isoft verruilt eigen eHRM-pakket voor Afas

Isoft Nederland stopt de ontwikkeling en ondersteuning van zijn administratiesysteem Persinf en Salari. In plaats daarvan levert het bedrijf voortaan het HRM/salaris-pakket Profit van Afas ERP Software.

Isoft Nederland stopt met het eigen HRM/salaris-pakket  Persinf en Salari. In plaats daarvan levert het bedrijf het pakket Profit van Afas ERP Software in Leusden. Isoft richt zich voortaan op zijn hoofdactiviteit: systemen voor de ondersteuning van patiëntenzorg en zorglogistiek.

Manager operations & support Peter Ferwerda van Isoft: “Afas biedt naast de goede salarisfunctionaliteit een digitale loonstrook. Het is verder een voordeel dat de cao Ziekenhuizen en cao voor de Universitaire Medische Centra door Afas worden ondersteund en onderhouden. Ook de HR-portal ProfitWeb is een plus.” Met deze tool kunnen werknemers in de zorg hun persoonlijke gegevens zelf raadplegen en wijzigen.

Ziekenhuisbedden

Isoft is onderdeel van de IBA Health Group, een internationale leverancier van zorginformatiesystemen. Ruim dertienduizend zorginstellingen in 35 landen gebruiken producten van Isoft. In Nederland wordt de dagelijkse zorg van zo’n veertig procent van alle ziekenhuisbedden aan Isoft-producten toevertrouwd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-10T16:36:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.