Managed hosting door True

IBM helpt Defensie met SAP

 

Het Ministerie van Defensie en IBM hebben een overeenkomst gesloten voor het leveren van een aantal SAP-diensten bij de Marine. Ook richt IBM een beheercentrum in voor alle SAP-gegevens binnen Defensie.

Het Ministerie van Defenisie heeft een contract gesloten met IBM. De opdracht bij de Marine omvat het stroomlijnen en integreren van onderhouds- en logistieke processen op Marineschepen. Die registratie vindt plaats op basis van een door Defensie uitgewerkt referentiemodel en ontwikkelde SAP-kernel. Het gaat om een veranderingstraject bij de Marine dat bestaat uit organisatieaanpassingen, de introductie van nieuwe werkprocessen en de inzet van SAP.

Voor het inrichten van gecentraliseerd gegevensbeheer wordt een gezamenlijk administratief centrum opgericht. Daarin worden de SAP-gegevens van de hele Defensieorganisatie beheert.

De overeenkomst is onderdeel van het Strategisch Programma voor ERP Enabled Change (SPEER) van het Ministerie van Defensie. Bij de uitvoering van de overeenkomst werkt IBM samen met Ordina en Stork Asset Management Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2708787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

"IBM helpt Defensie met SAP"... gaan ze Defensie helpen om SAP uit te faseren dan?

Is dit niet een jaar of 5 geleden via een aanbesteding gegund aan CGEY? Die hebben het dus blijkbaar niet helemaal goed gedaan?

Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×