Atos levert SAP-modules aan Defensie

Atos Origin heeft de aanbesteding gewonnen van een aantal SAP-opdrachten voor het SPEER-programma bij Defensie. De ict-dienstverlener richt het gegevensbeheer in bij de Defensie Materieel Organisatie (DMO) en levert materiële en logistieke SAP-modules aan de luchtmacht.

Atos Origin heeft de aanbesteding gewonnen voor de implementatie van SAP-modules voor het SPEER-programma bij Defensie. SPEER (Strategic Process of ERP Enabled Re-engineering) is de grootste implementatie van enterprise resource planning (erp) binnen de rijksoverheid.

De ict-dienstverlener is verantwoordelijk voor de technische implementatie van materiële en logistieke SAP-modules bij de luchtmacht. Alle processen voor onderhoud, logistiek en configuratiemanagement worden met SAP ondersteund.

Daarnaast is de ict-dienstverlener verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Defensie Materieel Organisatie (DMO), de beheerder van alle artikelen en artikelgegevens binnen Defensie. Het gaat om het hoofdproject data waarbij de dienstverlener verantwoordelijk is voor de inrichting van gegevensbeheer.

Voorwaarde

Defensie stelde als voorwaarde voor de gunning van de nieuwe opdrachten dat Atos Origin eerst de implementatie van de financieel administratieve SAP-module, DFPS, succesvol organisatiebreed zou doorvoeren. Die opdracht werd in juni 2008 afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-29T11:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.