Beveiligingsbedrijf kiest nieuwe personeelsplanner

Dit artikel delen:

Capricorn Security Service zet ORTEC Harmony in voor het inplannen van zijn 115 beveiligingsmedewerkers. Met de personeelsplanningsoplossing wil het beveiligingsbedrijf mensen zo efficiënt mogelijk en tegen de laagste kosten kunnen inzetten.

Beveiligingsbedrijf Capricorn Security Service zet de personeelsplanningsoplossing ORTEC Harmony in om mensen zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. "Wij zijn een beveiligingsbedrijf, dus onze mensen zijn ons product", legt Hoofd Personeelszaken Wim Terschegget uit. "Deze nieuwe planningsmethode houdt onder andere rekening met de randvoorwaarden van de CAO waar wij onder vallen, de rusturen die een werknemer tussen verschillende diensten in acht moet nemen en de hoeveelheid diensten die een werknemer draait."

Bovendien zoekt het pakket naar de efficiëntste oplossingen. Mensen worden ingedeeld op de best passende werkplek. Terschegget: "Als een werknemer voor 160 uur in dienst is, maar er maar 140 werkt, zijn er twintig uur over die we wel moeten uitbetalen, maar waar geen factuur tegenover staat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling."

Met het nieuwe systeem kan Capricorn nog een tijd vooruit. "Wij hebben nu 115 medewerkers, maar willen doorgroeien tot 200 mensen. Normaal gesproken heb je dan een tweede planner nodig, maar dit is nu niet nodig. Bovendien was dit pakket ook financieel gezien het meest interessant voor ons", zegt Terschegget.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-08T17:54:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.