Veel nieuwe orders voor Unit 4 Agresso

Dit artikel delen:
Unit 4 Agresso hoofdkantoor Sliedrecht

Erp-leverancier Unit 4 Agresso sloot het derde kwartaal van dit jaar meer orders dan verwacht. Normaal gesproken is het derde kwartaal, door de vakantieperiode, een rustig kwartaal. De totale omzet van het bedrijf bedroeg 95,7 miljoen euro.

Unit 4 Agresso zag het derde kwartaal van dit jaar het aantal orders sterk stijgen. Door de vakantieperiode is het derde kwartaal over het algemeen een kwartaal waarin weinig nieuwe orders worden geboekt. De Nederlandse softwareleveranciers kreeg vooral in september veel nieuwe orders binnen.

Cfo Edwin van Leeuwen is blij met de groei van het aantal orders. "Waar we voorheen in de zomerperiode een relatief lage  winstmarge realiseerden en de nadruk vooral op de laatste maanden van het jaar lag, zien we nu dat het seizoenspatroon meer voorspelbaar wordt." Hij denkt dat een sterk derde kwartaal betekent dat de schade dat een tegenvallend vierde kwartaal kan doen
verminderd is. "Dit is met name in dit economisch onzekere klimaat belangrijk."

Franse order

De grootste order die werd afgesloten, was in Frankrijk. De precieze grootte van de order maakt Unit 4 Agresso niet bekend, alleen dat het een order van meer dan 2 miljoen euro betreft. Ook in het Verenigd Koninkrijk sloot de erp-leverancier een aantal orders van meer dan 1 miljoen euro.

Unit 4 Agresso maakte het derde kwartaal een omzet van 95,7 miljoen euro. Vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar groeide de omzet sterk. Dit komt vooral omdat de omzet van CODA vorig jaar niet werd meegeteld. De Engelse leverancier werd in februari aangekocht.

Computable Awards

Unit 4 Agresso is genomineerd voor de de Computable Award softwareleverancier van het jaar 2008.  Andere genomineerden voor deze prijs zijn AFAS Software, Google, Microsoft en VMware. De Computable-awards worden donderdag 23 oktober uitgereikt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-15T15:59:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.