Magnus versterkt zich met Microsoftspecialist ETX

Dit artikel delen:

Magnus Holding heeft een principeakkoord bereikt over de overname van ETX, specialist op het gebied van softwareontwikkeling op het Microsoft-platform.

Via werkmaatschappijen Magnus en Qurius richt Magnus Holding zich momenteel op business- en it-consulting en de realisatie van bedrijfsoplossingen op basis van standaardpakketsoftware zoals SAP en Microsoft Business Solutions. Hieraan voegt Magnus middels het specialisme van ETX maatwerk- en integratiesoftware toe. De acquisitie van het in Rijswijk gevestigde bedrijf brengt het aantal medewerkers van de Magnus-groep op ongeveer 200.


"ETX is als Microsoft Gold Partner gespecialiseerd in maatwerkapplicaties op het .NET-platform", zegt Fred Hermans, ceo van Magnus Holding. "Fundament onder de ontwikkelactiviteiten is de onlangs door Microsoft als eerste in Nederland gecertificeerde ETX Softwarestraat.NET. ETX is met name succesvol in de media-, zorg- en telecommunicatiesector en is daarmee complementair aan onze reeds bestaande sectoren van focus."
De aankoop wordt voldaan in aandelen, waarvan het aantal voor een deel afhangt van de resultaten van ETX in 2004.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-04-19T11:01:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.