Freelance SAP-consultants verenigen zich online

Dit artikel delen:

Freelance SAP-consultants verenigen zich in een online community. Individuele consultants moeten daar kennis en informatie met elkaar delen.

Freelance SAP-consultants hebben zich verenigd in een online community. Deze plaats moet freelance SAP-consultants en aankomende freelancers een plaats bieden om kennis en informatie te delen. De website MySapply bestaat uit een kennisbank, weblog en nieuwspagina. De website is eigendom van de stichting MySapply. Die stichting heeft tot doel om de individuele positie van SAP-consultants te bevorderen.

Sparren

Oprichter en SAP-consultant Erwin Dekker: "Veel freelance consultants missen de mogelijkheid om met vakbroeders te kunnen sparren over SAP-inhoudelijke zaken, om kennis te delen, maar ook om samen nieuwe initiatieven te ontwikkelen." Freelancers kunnen via de community systeemtoegang krijgen om kennis op peil te houden of de eigen ontwikkelingen en oplossingen in te richten en aan klanten te demonstreren.

De oprichters Erwin Dekker en Hendrik de Widt stellen dat zij, anders dan veel andere community's rondom SAP, geen winstmaximalisatie nastreven. Volgens de oprichters staat het bijstaan van individuele consultants en het groepsgevoel bovenaan. Het lidmaatschap is gratis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-29T09:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.