IFS werft ERP-specialisten via reis naar Egypte

Softwareleverancier IFS werft erp-specialisten met een reis naar Egypte. Het bedrijf hoopt snel personeel te vinden voor aankomende opdrachten en projecten.

Softwareleverancier IFS werft erp-specialisten via een reis naar Egypte. Tijdens de sollicitatieprocedure gaan twintig kandidaten in dat Noord-Afrikaanse land een businesscase oplossen. Uiteindelijke maken tien deelnemers kans op een baan bij het bedrijf.

IFS, dat naar eigen zeggen een grote groei doormaakt, is dringend op zoek naar nieuwe erp-experts voor aankomende opdrachten en projecten.

De bedrijfsleiding zegt dat ze via deze bijzondere selectieprocedures een beter beeld krijgen van kandidaten dan via een gangbare selectieprocedure. Directeur IFS Benelux, Nico van Heuven: "We kunnen zo uitgebreid en intensief kennismaken."

Reputatie

Het bedrijf heeft een reputatie in opvallende wervingscampagnes. In 2007 trok het twaalf management-trainees aan via een twee weken durende rally door verschillende Europese landen. Tijdens die tocht voerden de kandidaten meerdere opdrachten uit.

De leverancier van lifecycle-management en erp-software gebaseerd op open standaarden won in 2007 de 'IT-Marketing Award' voor 'PR-campagne van het jaar'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-06T11:15:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.