Tibco biedt 123 miljoen pond voor Staffware

Dit artikel delen:

Staffware en Tibco hebben gesprekken over een overname van eerstgenoemde door de raden van bestuur van Tbeide onderneminegn positief zijn afgesloten. Tibco betaalt 123 miljoen pond in contanten en aandelen.

In een commentaar op het bod zegt Vivek Ranadive, voorzitter en ceo van Tibco:
"Wij geloven dat zakelijke processen snel de meest waardevolle bezittingen van onderneming zullen worden. De combinatie brengt twee toptechnologieën samen die de investeringswaarde in bpm-oplossingen zal vergroten. De samenvoeging met Staffware voorziet Tibco van een onmiddellijke toegang tot nieuwe, opkomende markten, waaronder retail banking, verzekeringen, overheden en de telecommunicatiesector, en daarnaast een grotere geografische aanwezigheid in Europa en Azië. De beide ondernemingen samen kunnen hun marktpenetratie versnellen en een nieuwe standaard zetten voor wat nodig is om in de bpm-markt doelmatig te kunnen concurreren."
 
John O'Connell, chairman en ceo van Staffware, zegt: "De combinatie van Staffware en Tibco brengt twee leveranciers van technologie met complementaire kennis en producten tezamen. Door het combineren van Staffware's positie als een van de belangrijkste aanbieders van software voor business process management en Tibco's op standaarden gebaseerde platform voor real-time business, denken we in staat te zijn klanten en partners een krachtige combinatie van producten, diensten en mensen te kunnen bieden."
 
"We hebben voor Staffware een aantal alternatieve strategieën overwogen om op de Amerikaanse markt voldoende schaalgrootte te bereiken, en we geloven dat het bod van Tibco een grote waarde voor aandeelhouders Staffware kan betekenen zonder de mogelijke kosten en risico's die gepaard gaan met de significante investeringen in de Amerikaanse activiteiten die anders nodig waren geweest."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-04-23T15:16:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.