Unit 4 Agresso neemt belang in HR-leverancier

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Unit 4 Agresso wordt voor een derde eigenaar van I-Signaal, leverancier van hr-software. Dat bedrijf levert programmatuur die wordt ingezet voor verzuimregistratie.

Softwareleverancier Unit 4 Agresso heeft een belang van 33 procent genomen in I-Signaal. Dat bedrijf levert VerzuimSignaal, die software moet de aanpak van verzuim optimaliseren. Het pakket wordt ingezet voor informatie over verzuim en sluit aan op wet en regelgeving voor werkgevers.

Unit-4 Agresso en I-Signaal zijn ook een strategische samenwerking aangegaan. De leveranciers ontwikkelen een geïntegreerde hrm-oplossing. Het gaat om een combinatie van de hr-software Verzuimsignaal en Unit 4 Personeel & Salaris en aanvullende diensten. Die oplossing wordt samen met de Arbo Unie, de grootste onafhankelijke arbodienstverlener van Nederland, in de markt gezet. De samenwerking loopt tot 2011 met optie tot verlenging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-10T15:38:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.