Managed hosting door True

Qurius ontwikkelt software voor BDO

 

Softwareleverancier Qurius ontwikkelt een audit process tool voor BDO, een wereldwijd netwerk van accountancykantoren. De opdracht heeft een waarde van enkele miljoenen euro’s. Het gaat om een platform gebaseerd op Microsoft-technologie zoals Groove, SharePoint en InfoPath.

Bedrijfssoftwareleverancier Qurius heeft een overeenkomst gesloten met BDO. Het softwarehuis ontwikkelt een nieuwe audit process tool voor een van de grootste netwerken van accountancykantoren wereldwijd. De overeenkomst heeft een waarde van enkele miljoenen euro's.

Het nieuwe platform is gebaseerd op Microsofttechnologie, het gaat om Groove, SharePoint en InfoPath. Door die software moeten partners en stafleden van BDO efficiënter samenwerken. De nieuwe audit process tool moet bovendien voldoen aan de standaarden van de internationale accountantsfederatie IFAC.

Qurius Advances Solutions Nederland leidt het project. Qurius Global Alliance zorgt voor de internationale implementatie en de support is in handen van Qurius Managed Services. De softwareleverancier uit Zaltbommel werkt intensief samen met Microsoft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2808343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×