Afas-directeuren dragen stokje over aan zoons

Dit artikel delen:

ERP-leverancier Afas neemt afscheid van zijn algemeen directeur en financieel directeur. De zoons van Ton van der Veldt en Piet Mars nemen het stokje over van hun vaders.

Afas ERP Software krijgt een nieuwe directie. Algemeen directeur Ton van der Veldt wordt opgevolgd door zijn zoon Bas van der Veldt. Financieel directeur Piet Mars neemt ook afscheid. Zijn zoon Arnold Mars neemt het stokje over.

De 32-jarige Van der Veldt was intern al sinds 1 januari 2008 algemeen directeur. Ook vertegenwoordigde hij het bedrijf een tijdje extern. "Ik merk dan ook dat deze stap voor mijn collega's en onze klanten niet als een verrassing komt." Van der Veldt was directeur productontwikkeling bij de leverancier van software voor enterprise resource planning (erp).

Concentreren op processen

Arnold Mars bekleedde de laatste twee jaar de functie directeur controlling and customer service. Hij wil in zijn nieuwe functie als financieel directeur aan de slag met procesmanagement. "Wanneer de processen perfect georganiseerd zijn, weet je dat de financiële uitkomst altijd goed is."

Piet Mars en Ton van der Veldt blijven aan het bedrijf verbonden in de rol van raad van bestuur.

Jaarcijfers

De bedrijfssoftwareleverancier maakte onlangs de cijfers van het afgelopen jaar bekend. Het boekt een forse winst- en omzetgroei over 2008. Dat komt vooral door de verkoop van Profit software als webdienst. Voor 2009 worden lagere groeiresultaten verwacht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-09T09:57:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.