Managed hosting door True

Microsoft brengt ERP-wijzer uit

 

Microsoft

Microsoft Nederland brengt een erp-wijzer uit. Het softwarehuis geeft online een overzicht van ruim veertig verschillende branchespecifieke erp-pakketten op basis van Microsoft Dynamics die door partners zijn ontwikkeld.

Softwareleverancier Microsoft geeft een overzicht van ruim veertig branchespecifieke softwarepakketten voor enterprise resource planning (erp). Het gaat bijvoorbeeld om software voor zakelijke dienstverlening, transport, industrie, onderwijs en retail. Daarnaast wordt aanvullende informatie gegeven zoals artikelen over het selecteren van een erp-pakket en praktijkverhalen waarin de keuze, toepassing en resultaten van de erp-software aan bod komen.

Volgens de leverancier is de introductie van Microsoft Dynamics AX 2009 en NAV 2009 de aanleiding van het overzicht. In die nieuwe versies is een rolgebaseerde aanpak toegepast. Er wordt gekeken naar de taken en verantwoordelijkheden van de individuele medewerker. Aan de hand van dat profiel wordt bepaald of die werknemer naast de erp-software toegang krijgt tot Microsoft Office, Outlook en SharePoint. Dat rolgebaseerde model moet kosten beperken en de productiviteit verhogen.
Vanaf 13 februari 2009 staat het overzicht op de website van de leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2865098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×