Mysolution sluit deal met uitzendbureau Susa

Dit artikel delen:

Microsoftpartner Mysolution levert een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerd softwarepakket voor personeelplanning, urenregistratie en verloning aan studentenuitzendbureau Susa. Het contract heeft een waarde van 700.000 euro en een looptijd van drie jaar.

Microsoft Dynamics-partner Mysolution heeft een overeenkomst gesloten met Studentenuitzendbureau Susa. De softwareleverancier uit Houten levert Mysolution Flex, een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerd softwarepakket voor de integratie van de financiële, productie- en verloningsomgeving van het uitzendbureau. Het contract heeft een waarde van ongeveer 700.000 euro en een looptijd van drie jaar.

Tachtig gebruikers verdeeld over twaalf vestigingen, het hoofdkantoor in Utrecht en het interne callcenter, gaan in de loop van 2009 over op de nieuwe software. Susa-directeur Remco Pouw: "We brengen het totale proces van werving en selectie, matching, planning, urenregistratie en facturatie naar één platform." Pouw heeft gekozen voor Microsoft Dynamics omdat die software volledig integreert met Microsoft Word, Excel en Outlook.

Het studentenuitzendbureau werkt sinds 2003 met op Navision gebaseerde verloningssoftware van hrm-leverancier Mercash. Die software maakt deel uit van het totaalpakket MySolution Flex. De financiële module van Microsoft Dynamics NAV is al sinds 1998 in gebruik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

MySolution is een mooi voorbeeld van een Microsoft Dynamics partner die zich dedicated richt op een bepaald marktsegment. Zowel qua marktbenadering als softwareoplossing. Niks "schieten op alles wat beweegt" en hopen dat je wat raakt, maar je 'sec' focussen op je doelmarkt met een branchespecifieke oplossing.(Dat zie je wel anders in de Dynamics-wereld). Mijn complimenten!

Voor de volledigheid:

Mercash is te vinden op www.mercash.nl

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-12T14:21:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.