Ordina levert ERP-systeem Erasmus ziekenhuis

Dit artikel delen:

Het Erasmus Medisch centrum Rotterdam heeft een overeenkomst gesloten met Ordina. De dienstverlener implementeert het erp-pakket E-Business Suite van Oracle.

Het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam heeft een overeenkomst gesloten met ict-dienstverlener Ordina voor de vervanging van het enterprise resource planning systeem (erp). De ict-dienstverlener implementeert, onderhoudt en ondersteunt de E-Business Suitte van Oracle. Dat erp-pakket wordt door het ziekenhuis ingezet bij logistieke-, facilitaire-, financiële- en hr-bedrijfsprocessen. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Ordina verzorgt ook de overdracht van gegevens uit de oude bedrijfssystemen naar het nieuwe pakket. Daarnaast leidt de dienstverlener ziekenhuismedewerkers op die met het systeem werken. Voor de implementatie van de hr- en payroll-systemen wordt samengewerkt met hr-dienstverlener Popay.

De zorgsector is een van de specifieke markten waar Ordina zich op richt. Oracle levert software aan vijftien verschillende ziekenhuizen in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-26T10:44:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.