Mendix levert webdienst voor klanten Hokatex

Dit artikel delen:

Softwareontwikkelaar Mendix koppelt een webportaal voor extra klantdiensten aan het extranet van schoonmaker Initial Hokatex Benelux. Klanten van Hokatex kunnen online inkopen doen.

Softwareontwikkelaar Mendix uit Rotterdam levert een webportaal voor klanten aan schoonmaakdienstverlener Initial Hokatex Benelux. De webportaal moet de dienstverlening aan klanten uitbreiden. De webdienst wordt gekoppeld aan het extranet van Initial Hokatex. Klanten van het schoonmaakbedrijf krijgen via een beveiligde verbinding toegang tot de bedrijfsgegevens en kunnen zo zelfstandig diensten inkopen, facturen inzien, klachten indienen en contracten beheren. Mendix introduceerde in december 2008 een nieuwe versie van zijn modelgedreven applicatieplatform.

Klanten van het schoonmaakbedrijf hebben nu toegang tot een testversie van de webdienst die draait bij energiemaatschappij Eneco. Over een maand start de eigen versie van de webdienst. Volgens de leverancier kan de nieuwe webdienst zonder handmatig programmeerwerk geïmplementeerd worden. De betrokken partijen willen niets zeggen over de contractwaarde van de overeenkomst.

Initial Hokatex heeft in Nederland veertigduizend klanten. Er werken 950 mensen. Het bedrijf levert toiletgroepdiensten, verhuur en onderhoud van bedrijfskleding, schoonloopmatten en linnengoed. In 2008 boekte het bedrijf een omzet van 110 miljoen euro. Het bedrijf is onderdeel van het Britse Rentokil Initial.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-03-19T15:39:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.