Atos Origin koopt Chinese SAP-specialist

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Atos Origin koopt de Chinese SAP-specialist Shanghai Covics Business Solution. Het is de eerste overname door Atos Origin in Azië. Hiermee breidt het bedrijf uit in met name Beijing, Sjanghai en Guangzhou. Bovendien verdubbelt de onderneming hiermee het aantal SAP-consultants in de regio. Shanghai Covics telt ruim honderd medewerkers die zich vooral richten op SAP All-in-One-projecten op de Chinese markt. Shanghai Covics houdt zijn naam.

De overname is een eerste stap in het streven van Atos Origin om in elk land in de regio een SAP Compentence Center op te zetten. Atos Origin onderzoekt de mogelijkheden tot synergie tussen beide organisaties.  'Atos Origin verdient veel geld met SAP-implementaties en het ondersteunen van deze toepassingen', zegt bestuursvoorzitter Thierry Breton van Atos Origin. 'Met de overname onderstrepen wij ons geloof in het potentieel dat China ict-dienstverleners biedt.'


Atos Origin heeft twintig jaar ervaring met SAP-toepassingen en is een SAP Global Services Partner, een SAP Global Hosting Partner, lid van het SAP NetWeaver Partnership Initiative en Enterprise SOA adoption program. Atos Origin heeft wereldwijd meer dan vijfduizend adviseurs in dienst die ondersteuning bieden voor SAP-producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Niet links, niet rechts, maar recht door zee! Trots op Atos Origin!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-05T11:34:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.