Unit 4 Agresso levert software aan Mozambique

Dit artikel delen:

Softwareleverancier Unit 4 Agresso gaat het erp-pakket Agresso Business World implementeren voor het gemeentebestuur van Maputo, de hoofdstad van Mozambique. De opdracht is verkregen door de Spaanse vestiging van de softwaremaker. Maputo gaat het nieuwe systeem gebruiken voor het beheer van de financiële processen in de gemeente. De overeenkomst heeft een waarde van 2,2 miljoen euro.

De Afrikaanse stad Maputo heeft 2,1 miljoen inwoners. Medewerkers van de gemeente kunnen met het nieuwe pakket gegevens uitwisselen met de centrale bank van Mozambique en andere nationale instellingen. Het project is mede tot stand gekomen dankzij financiële steun van de Wereldbank. De implementatie moet in 2010 zijn afgerond.

Unit 4 Agresso-ceo Chris Ouwinga vindt het project een belangrijke uitbreiding van de activiteiten van het bedrijf in Afrika. Hij denkt dat de keuze viel op het Nederlandse bedrijf, omdat de ondersteuning en consultancy ook beschikbaar is in het Portugees.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-14T09:49:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.