Ordina lijft softwarebouwer Innovity in

Dit artikel delen:

Ordina neemt Innovity uit Houten over. Daarmee versterkt de automatiseerder zijn dienstenaanbod in de financiële sector.

Innovity levert aan financiële instellingen oplossingen voor de effectenadministratie, in het bijzonder de administratie van beleggingsfondsen(beleggingsgiro's). Het gebruikt hiervoor het eigen softwareplatform Fundation.

 

Het Houtense bedrijf is ruim twaalf jaar actief en realiseerde in 2003 een omzet van circa drie miljoen euro. Er werken dertig mensen. Voor Ordina is de overname een versterking van zijn diensten voor de financiële sector. Bovendien verwacht bestuursvoorzitter Ronald Kasteel het Fundation-platform te kunnen inzetten bij projecten op het gebied van business process outsourcing en application service providing, zoals bij de door Ordina voorgenomen overname van de backoffice van Staalbankiers.

 

Ronald Verbrugge, algemeen directeur Innovity, denkt door zich aan te sluiten bij een grotere partij als Ordina een bredere klantenkring te kunnen bedienen. "Wij merken dat er in de markt sprake is van een toenemende interesse in onze oplossingen, zowel bij banken als pensioenfondsen en verzekeraars."

 

De twee partijen streven ernaar om de voorgenomen transactie medio juli 2004 te effectueren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-15T12:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.