Veiligheidsregio koopt financieel pakket Unit 4

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, een samenwerkingsverband tussen brandweer, politie en ambulancediensten in 26 gemeenten, heeft een overeenkomst gesloten met Unit 4 Agresso. De Veiligheidsregio koopt het softwarepakket Coda Financials. De organisatie brengt de automatisering onder in een centrale afdeling (shared service center). Het financiële pakket moet aansluiten op de verschillende salarissystemen bij de hulpverleningsdiensten.

Er is gekozen voor webgebaseerde software. Medewerkers van de veiligheidsregio werken vaak mobiel en moeten daardoor overal toegang hebben tot het systeem. Daarnaast moet het centrale systeem inzicht geven in de werkzaamheden van verschillende medewerkers bij verschillende bedrijfsonderdelen. Met behulp van workflow-functies moeten maandelijkse financiële rapportages sneller tot stand komen.

Volgens de leverancier hebben budgethouders op elk moment inzicht in de cijfers door portals die de beslissers van specifieke financiële informatie voorzien. 

Limburg

Het systeem draait ook bij de Veiligheidsregio's in Limburg en Zuid-Oost-Brabant. Over de overeenkomst zijn geen financiële details bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-30T15:25:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.