Formido kiest voor servicedeskbeheer van Priox

Dit artikel delen:

Bouwmarkt Formido zet de Service Management Suite van softwaremaker Priox in om de communicatie tussen de servicedesk en de 86 aangesloten bouwmarkten te verbeteren. Vragen en klachten van gebruikers aan de servicedesk kunnen door de nieuwe tool beter worden verwerkt, claimt de bouwmarkt. Daardoor worden gebruikers sneller en efficiënter geholpen.

De oude service beheertool van Formido was niet langer toereikend. Deze tool had geen rapportagemogelijkheid, de bouwmarkt miste dashboards met informatie. Daarnaast vond de bouwmarkt de oude tool gebruiksonvriendelijk. De lay-out van nieuwe applicatie kan de winkel zelf aanpassen.

Senior systeembeheerder Hans van der Zande vindt de nieuwe tool erg gebruikersvriendelijk. 'De oplossingen van andere aanbieders waren te veel geënt op it-vragen. Bij deze tool hebben we de vrijheid om de suite naar onze eigen wens in te richten.' De bouwmarkt wil de tool niet alleen inzetten voor de ict-helpdesk. Ook verkoopgerelateerde klachten en vragen worden in de toepassing ingevoerd.

Rapportage

Het hoofdkantoor wil de rapportagemogelijkheid gebruiken om inzicht te krijgen in de meest gestelde vragen en de status van opdrachten. Gebruikers die nu contact opnemen met de servicedesk, worden sneller geholpen dan voorheen, claimt Formido. Een gebruiker kan per e-mail of telefonisch contact zoeken.

Nu werken zo'n tien gebruikers met de nieuwe applicatie. De verwachting is dat het aantal gebruikers aan het einde van dit jaar gestegen is naar 250 tot driehonderd gebruikers. Dat komt omdat de applicatie wordt gekoppeld aan het intranet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-04T14:22:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.