Business & Decision neemt Search & Solve over

Dit artikel delen:

De Belgische dienstverlener Business & Decision heeft het Nederlandse Search & Solve overgenomen. Daarmee geeft het de Benelux expansiedrift duidelijk aan.

Enige tijd geleden kondigde de groep al aan dat ze internationaal wilde uitbreiden. Dat is nu ook gebeurd met de aankoop van het Nederlandse bedrijf Search & Solve, een consultancy- en engineering-bedrijf met een tiental werknemers, dat gespecialiseerd is in business intelligence en meer bepaald in de technologie van Sas en Business Objects (de implementatie van oplossingen voor reporting, data warehouses, beheer van datakwaliteit, data mining, et cetera)
 
Business & Decision, opgericht in 1992, is een Europese groep rond consultancy en business engineering, gespecialiseerd in business intelligence (bi), customer relationship management (crm) en e-business. De onderneming telt ruim zevenhonderd werknemers in Europa en boekte in de negen maanden tot eind april een omzet van 42 miljoen euro. In de Benelux werken ongeveer zestig mensen voor de groep, en bedraagt het omzetcijfer 5,5 miljoen euro. Hier legt de onderneming zich vooral toe op analytische crm, 'corporate performance management', 'business (re)engineering', 'life sciences management, 'risk management' en 'cash management'. Daarbij gebruikt het bedrijf zijn capaciteiten wat betreft Aris, Business Objects, Cognos, Hyperion, IBM, Microsoft, Sas, et cetera.
 
Search & Solve boekte in 2002 een omzet van 1,29 miljoen euro en een nettowinst van 0,04 miljoen euro. Het bedrijf wordt herdoopt tot 'Business & Decision

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-29T13:42:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.