Parteon bijna rond met SG Automatisering

Dit artikel delen:

De contractonderhandelingen tussen Parteon en SG Automatisering bevinden zich in de finale fase. De Zaanse woningcorporatie wil het pakket Tobias/ax van SG aanschaffen ter vervanging van de Empire-software van DSA Vision. SG heeft het bedrijfsinformatiesysteem Tobias vernieuwd en overgezet van zijn traditionele Progress-platform naar Microsoft Dynamics Ax (Axapta).

DSA Vision meldde afgelopen maart in een nieuwsbrief aan klanten dat Parteon in 2010 afscheid neemt van de Empire-software. Door een koerswijziging van de woningcorporatie ontstond er behoefte aan een nieuw bedrijfsinformatiesysteem. Na een selectietraject, waarin NCCW, Centric en SG Automatisering de beste papieren hadden, koos Parteon voor SG.

Het definitieve contract moet nog worden ondertekend. De onderhandelingen daarover bevinden zich in een finale fase, laat Parteon weten. Voor SG is het een belangrijk contract. De woningbouwautomatiseerder heeft voor de vernieuwing van het bedrijfsinformatiesysteem Tobias zijn traditionele Progress-platform ingeruild voor Microsoft Dynamics Ax (Axapta).

Parteon is een woningcorporatie met 18.000 woningen, zorgwoningen, bedrijfsruimten en garages in de Zaanstreek. Parteon is ontstaan uit een fusie tussen SaenWonen en De Woonmij in 2005.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-22T10:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.