SSA Global neemt erp-specialist Marcam over

Dit artikel delen:

Leverancier van bedrijfsoplossingen en services SSA Global heeft de overname van Marcam bekendgemaakt. Marcam, voorheen eigendom van Invensys (en toen zusterbedrijf van Baan), is een leverancier van operationele enterprise resource planning (erp)-oplossingen die specifiek gericht zijn op de procesindustrie. Verdere financiële details zijn niet bekendgemaakt.

"Gezien het feit dat Marcam meer dan veertig jaar ervaring met zich meebrengt, is de overname een belangrijke mijlpaal voor zowel onze klanten als prospects in de procesindustrie", zegt Mike Greenough, president, voorzitter en ceo van SSA Global. "Deze transactie betekent een verdere versterking van onze positie in de procesindustrie en onderstreept ons commitment om uitgebreide oplossingen aan te bieden waarmee klanten meer waarde kunnen halen uit hun bestaande investering in technologie."
 
De bewezen procesoplossingen van Marcam vergroten de expertise van SSA Global in de sectoren levensmiddelen, dranken, farmacie en chemie. Met de bedrijfsoplossingen van Marcam kunnen ondernemingen hun bedrijfsvoering en procesgeoriënteerde supply chain-activiteiten stroomlijnen en zo hun concurrentiekracht vergroten. De combinatie van Marcam en SSA Global verschaft klanten in de procesindustrie meer operationeel inzicht en de mogelijkheid om de financiële bedrijfsvoering, het voorraadbeheer, het orderbeheer, de inkoop en additionele kritische bedrijfsprocessen te optimaliseren.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-02T12:33:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.