HumanWave levert eHRM via Cordys-cloud

Vrouw onderzoek laptop grafieken

De Nederlandse eHRM-leverancier HumanWave biedt software aan via de Cordys Marketplace, een onderdeel van de Cordys Process Factory. Hier vinden klanten zogeheten cloud-applicaties die zij kunnen gebruiken zonder aanpassingen of integratie in hun systemen. Het gaat om toepassingen voor personeelsmanagement, ziekteverzuim, declaraties, reiskosten en werving en selectie. HumanWave is de eerste aanbieder van cloud-applicaties via Cordys.

Met de cloud-applicaties biedt HumanWave een alternatief voor eHRM-applicaties in ERP-systemen. Die laten zich doorgaans lastig aanpassen, stelt directeur Bert Aarsen. 'HRM-processen zijn essentieel om snel actie te kunnen ondernemen.' Met cloud-oplossingen kunnen bedrijven volgens Aarsen flexibel reageren op ontwikkelingen als groei, fusies of krimp.

De Cordys Process Factory is volgens Cordys-directeur Jan Baan een open omgeving waar leveranciers mash-up-applicaties kunnen ontwikkelen. Op de bijbehorende Marketplace kunnen softwarebedrijven een eigen distributiekanaal voor cloud-applicaties opzetten.

Eerste cloud-applicatie

HumanWave is het eerste softwarebedrijf dat de Process Factory hiervoor gebruikt. Baan: 'Er zijn meer ontwikkelaars die nu werken aan zakelijke cloud-applicaties die binnenkort in de Cordys Process Factory Marketplace beschikbaar zijn.'

Met de HumanWave cloud-applicaties voor HRM kunnen organisaties lokale HRM-processen combineren en op elkaar laten aansluiten. Deze applicaties draaien nu veelal op enterprise-software met verschillende webservices en -applicaties. 'In plaats vangrote investeringen in projecten om de enterprise-software aan te passen, kunnen bedrijven nu hun HRM-applicaties op maat inzetten. Zo zijn ze flexibeler', zegt Aarsen van HumanWave.

Cordys is leverancier van software voor bedrijfsprocessen en zakelijke cloud-toepassingen. Cordys, gevestigd in Putten, heeft kantoren in Duitsland, Noord-Amerika, Engeland, China, India en Israël.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-09T10:00:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.