KPN en Citrix samen in mobiele toegang applicaties

Dit artikel delen:

Citrix Systems en KPN hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten. Beide partijen zullen gezamenlijk mobiele toegang bieden tot applicaties en bedrijfsinformatie.

De oplossing bestaat uit de Citrix MetaFrame Access Suite 3.0 en de Mobile Office Online van KPN. De Mobile Office Online dienst is gebaseerd op de UMTS en GPRS netwerken van KPN. Vooralsnog richten de twee bedrijven zich op de overheids-, finance- en zorgsectoren.

Citrix Systems is sinds kort KPN Mobile Development Partner en KPN is onlangs toegetreden tot het Citrix Alliance Partner Programma als Premier Partner. De partijen zullen vanaf nu in een vroeg stadium ervaringen en technische informatie uitwisselen, zoals de nieuwe mobiele toegangsoplossingen van Citrix Systems en de netwerkdiensten van KPN. De overeenkomst heeft inmiddels geresulteerd in een Technische Whitepaper, opgesteld door TNO Telecom, waarin de toepassingsmogelijkheden en ’best practices’ van Citrix Systems over GPRS in detail zijn beschreven.


Met Mobile Office Online van KPN wordt het mogelijk om op elke locatie via het GPRS-netwerk van KPN toegang te krijgen tot een bedrijfsnetwerk. De Citrix MetaFrame Access Suite zorgt ervoor dat werknemers bij bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen op een veilige, eenvoudige en directe manier toegang tot bedrijfsapplicaties hebben, vanaf elke locatie, met ieder voor Citrix software geschikt apparaat, via iedere beschikbare netwerkverbinding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-13T09:16:00.000Z Mels Dees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.