VU gunt SAP-project aan 2B Interactive

Dit artikel delen:
Studenten

De Vrije Universiteit van Amsterdam laat zijn op SAP gebaseerde Nieuw StudentInformatieSysteem (Nieuw SIS) implementeren door 2B Interactive uit Eindhoven. De order heeft een contractwaarde van vier miljoen euro. Het betreft de basisversie van de SAP-oplossing Student LifeCycle Management (SLCM) voor studentenadministraties.

De Vrije Universiteit die 19.000 studenten en 3000 medewerkers telt, heeft behoefte aan een modern studenteninformatiesysteem voor onder andere een harmonisatie en standaardisatie van onderwijsprocessen en systeemondersteuning binnen de universiteit. Daarvoor heeft de VU in 2008 het pakket SAP SLCM aangeschaft. Na een nieuwe aanbesteding is 2B Interactive aangetrokken om de kernfunctionaliteit in te voeren. Dit moet in 2011 zijn afgerond.

Er volgt nog een aanbesteding voor de uitbreiding van het pakket met extra functionaliteit. Die moet in 2010 beschikbaar komen. De Universiteit Maastricht is in 2008 de VU voorgegaan met deze studentenadministratieoplossing. Daar is 2B Interactive ook betrokken bij geweest.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-16T13:32:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.