Managed hosting door True

MySolution vervangt administratie VX Company

 

rekenmachine calculator erp administratie

Detacheerder van ict-personeel VX Company vervangt zijn oude maatwerkapplicatie van Navision door MySolution Flex-Pro. Dat standaardpakket voor detachering is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV. De software bevat onderdelen voor werving en selectie, klantrelatiebeheer (crm), contractbeheer, planning, urenregistratie, facturatie en de financiële administratie. Het contract voor vijftig licenties en onderhoud heeft een looptijd van drie jaar. De contractwaarde is niet bekendgemaakt.

De Microsoft-partner uit Houten wil nog voor januari 2010 de onderdelen voor urenregistratie en facturatie implementeren. Daarna volgen onderdelen voor de frontoffice, verkoopafdeling en customer relationship management (crm). Medio 2010 moet de implementatie volledig zijn afgerond. De detacheerder verwacht de investeringen in de software binnen anderhalf jaar terug te verdienen.

De Houtense softwareleverancier levert naast het pakket dat is toegesneden op de detacheringsbranche ook software die speciaal is ontwikkeld voor uitzendbureaus en programmatuur voor projectplanning. Die pakketten zijn ook gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (Navision) en een verloningsmodule van Mercash.

De Baarnse detacheerder bestaat sinds 1988 en telt driehonderd mensen. Het bedrijf won drie keer de Computable Award voor ict-detacheerder van het jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3161455). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×