MySolution vervangt administratie VX Company

Dit artikel delen:

Detacheerder van ict-personeel VX Company vervangt zijn oude maatwerkapplicatie van Navision door MySolution Flex-Pro. Dat standaardpakket voor detachering is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV. De software bevat onderdelen voor werving en selectie, klantrelatiebeheer (crm), contractbeheer, planning, urenregistratie, facturatie en de financiële administratie. Het contract voor vijftig licenties en onderhoud heeft een looptijd van drie jaar. De contractwaarde is niet bekendgemaakt.

De Microsoft-partner uit Houten wil nog voor januari 2010 de onderdelen voor urenregistratie en facturatie implementeren. Daarna volgen onderdelen voor de frontoffice, verkoopafdeling en customer relationship management (crm). Medio 2010 moet de implementatie volledig zijn afgerond. De detacheerder verwacht de investeringen in de software binnen anderhalf jaar terug te verdienen.

De Houtense softwareleverancier levert naast het pakket dat is toegesneden op de detacheringsbranche ook software die speciaal is ontwikkeld voor uitzendbureaus en programmatuur voor projectplanning. Die pakketten zijn ook gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (Navision) en een verloningsmodule van Mercash.

De Baarnse detacheerder bestaat sinds 1988 en telt driehonderd mensen. Het bedrijf won drie keer de Computable Award voor ict-detacheerder van het jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-19T11:29:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.