Harvard Law School kiest voor Unit 4 Agresso

Dit artikel delen:

De gerenommeerde Amerikaanse Harvard Law School gaat het studenteninformatiesysteem Agresso Education van de Nederlandse erp-leverancier Unit 4 Agresso gebruiken. Het systeem wordt ingezet voor de registratie van studenten, het bijhouden van de studievoortgang, onderwijsplanning, faculteitsinformatie en het plaatsen van vacatures.

Alle 1900 studenten van de school, die deel uitmaakt van Harvard University, gaan het informatiesysteem gebruiken. 'Zij gebruiken het bijvoorbeeld voor de registratie, inschrijving voor vakken en het opvragen van hun lesrooster en cijfers', aldus een woordvoerder van Unit 4 Agresso. Het ict-systeem wordt aangepast aan de wensen van de Amerikaanse onderwijsinstelling. 'Dat gaat om meer self-service mogelijkheden (onder meer voor het regelen van stages), wachtlijst-functies en stoelreserveringen', zegt de woordvoerder.

Een reden voor de law school om te kiezen voor de Nederlandse leverancier is de flexibiliteit van het platform. 'Er zijn veel goede oplossingen beschikbaar, maar we waren op zoek naar een mate van flexibiliteit die de meeste systemen niet kunnen bieden. We zochten een fundamentele flexibiliteit in het platform en de mogelijkheid om meerdere zakelijke functies te integreren in één systeem', zegt manager client services Han Kaplan van Harvard Law School.

Harvard Law School

De Harvard Law School werd in 1817 opgericht in Cambridge Massachusetts en is onderdeel van Harvard University. Het is een van de meest vooraanstaande onderwijsstellingen op het gebied van rechtsgeleerdheid. De organisatie heeft meer dan 1900 studenten verdeeld over zeventig landen over de hele wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-10T10:49:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.