Managed hosting door True

Afas regelt salarisstroken Meander-ziekenhuizen

 

De Leusdense leverancier Afas Erp Software levert software voor salaris- en personeelsadministratie aan het Meander Medisch Centrum. Ongeveer 3500 medewerkers van de aangesloten ziekenhuizen met vestigingen in Amersfoort, Soest en Baarn, hebben via een portal toegang tot hun digitale salarisstrook en hr-informatie. De implmentatie van die nieuwe software is in zes maanden tijd afgerond. Afas vervangt administratiesoftware van leverancier Logica.

Via de nieuwe hr-portal kunnen medewerkers online hun persoonlijke gegevens raadplegen, waaronder de digitale loonstrook. Het ziekenhuispersoneel kan in dit systeem persoonlijke gegevens beheren met behulp van de Employee Self Service (ESS)-module. Daarmee kunnen zij onder andere een verhuizing doorgeven, een onkostenvergoeding invoeren en verlof aanvragen.

Jeroen Broekman, Manager P&O van Meander Medisch Centrum: 'Als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland kiezen wij er voor onze medewerkers hun gegevens zelf te laten beheren.'

Afas sloot in 2008 een contract met achttien ziekenhuizen voor de automatisering van salaris- en personeelsadministratie. De leverancier zegt een kwart van die markt in handen te hebben.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3217712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.