IBS automatiseert HR bij St. Jansdal ziekenhuis

Dit artikel delen:

Medewerkers van Ziekenhuis St. Jansdal moeten hun personeelsgegevens zelf gaan beheren

De Zweedse leverancier van bedrijfssoftware IBS levert e-HRM-software aan Ziekenhuis St. Jansdal. Het ziekenhuis uit Harderwijk automatiseert hiermee zijn personeels- en salarisadministratie. De ruim 1700 medewerkers hebben toegang tot de IBS-software en kunnen via de applicatie declaraties indienen, verlof aanvragen en verhuisgegevens invoeren. Ook hun loonstrook wordt digitaal beschikbaar.

De implementatie van de modules heeft een half jaar in beslag genomen. IBS startte het traject in juli 2009 en in december zijn de verschillende modules opgeleverd. Het automatiseren van de personeelsadministratie moet de HR-processen bij Ziekenhuis St. Jansdal efficiënter laten verlopen. Bedrijven en organisaties betalen gemiddeld twee euro per maand per medewerker voor de HR-software van IBS, die zowel de salarisverwerkingssoftware, eHRM en HR-module omvat.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-15T14:36:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.