Unit 4 lijft beheer Bedrijvenweb in

Bedrijfssoftwareleverancier Unit 4 Agresso neemt via een overname de beheeractiviteiten van portalsoftware van leverancier en ict-dienstverlener Bedrijvenweb Nederland over. Het gaat om het beheer van Unit 4 Client Portal en Webconnector Account, software voor boekhouden via het web. Unit 4 Agresso verkoopt die software sinds 2005 als webdienst. Het onderhoud en de ondersteuning van de software lagen in handen van Bedrijvenweb. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Met de software Unit 4 Client Portal kunnen accountants en hun cliënten  en belanghebbenden via een webportal documenten uitwisselen. Het gaat bijvoorbeeld om een aangifte, een managementrapport, e-mailnieuwsbrief of correspondentie. Die documenten kunnen voorzien worden van een digitale handtekening en direct doorgestuurd worden naar instanties als de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Bij de automatisering van boekhouding speelt software als webdienst en gegevensuitwisseling via internet een steeds grotere rol. Daardoor besloot de bedrijfssoftwareleverancier uit Sliedrecht om die beheeractiviteiten in te lijven.

Volgens de bedrijfssoftwareleverancier hebben accountants- en administratiekantoren steeds meer de behoefte om digitaal informatie uit te wisselen met hun cliënten. Volgens de leverancier komt dat voort uit kostenreductie en procesverbetering, maar kan die programmatuur ook beter worden aangepast aan de wensen van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-25T13:42:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.