Veritas boekt goed tweede kwartaal

Dit artikel delen:

Veritas heeft in het tweede kwartaal goede groei geboekt. De omzet is gegroeid van 408 miljoen naar 485 miljoen dollar, terwijl de winst steeg van 46 miljoen naar 86 miljoen dollar.

Die groei is ten opzichte van het tweede kwartaal van vorig jaar. De winstcijfers bevatten nog afschrijvingen: van 4,6 miljoen in het afgelopen kwartaal en van 13,6 miljoen in dezelfde periode vorig jaar.
De totale omzet is 19 procent gegroeid, maar topman Gary Bloom spreekt van een moeilijk kwartaal voor de Amerikaanse afzet van zijn bedrijf. "Het was met name uitdagend tegen het einde van het kwartaal voor licentie-transacties." De inkomsten uit licenties is namelijk maar zeven procent gestegen. De omzet uit dienstverlening is 38 procent gegroeid. "Onze activiteiten via het kanaal én op de internationale markt hebben dit kwartaal goed gepresteerd. De Emea- (Euopra, Midden-Oosten en Afrika – red.) en de Aziatische regio zijn respectievelijk 44 en 34 procent gegroeid, vergeleken met vorig jaar", verklaart Bloom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-29T14:52:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.