K3 neemt Pebblestone over

Dit artikel delen:

K3 Business Solutions uit Nootdorp heeft Pebblestone information systems uit Rotterdam overgenomen. Beide bedrijven zijn actief in de modebranche. De twee automatiseerders werkten al langere tijd samen. K3 ambieert de belangrijkste automatiseerder van de modesector te willen worden.

De overname van Pebblestone (26 man) past in de ambitie van K3 om de belangrijkste ict-speler te zijn in de modemarkt. K3 wil dit onder andere bereiken door het aanbieden van complete oplossingen voor bedrijven en winkels op basis van één technisch platform: het erp- (enterprise resource planning)-pakket Microsoft Dynamics.

Pebblestone information systems is leverancier van het erp- (enterprise resource planning)-pakket Microsoft Dynamics NAV, met daarbij een module Pebblestone Fashion die op de modebranche is gericht. De software is bedoeld voor bedrijven in (bedrijfs)kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires. Pebblestone Fashion is in gebruik bij zo'n vierhonderd klanten (waarvan honderdvijftig in Nederland) in dertig landen.

De Nederlandse vestiging van K3 (35 man) is onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group uit Engeland. K3 levert op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan winkeliers en productiebedrijven. K3 is in Engeland de grootste wederverkoper van Pebblestone Fashion.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Jammer voor de klanten van Pebblestone dat ze nu te maken krijgen met K3 !

Het gaat goed met de economie, alles kan weer groter worden. Eerst zoekt K2 K3 en nu dit.... :-)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-11T11:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.