DSA Vision vervangt NCCW bij Antares

Dit artikel delen:

Antares Woonservice uit Tegelen heeft na een selectietraject gekozen voor Empire, het primaire systeem voor corporaties van DSA Vision. De oplossing vervangt het BIS-pakket van NCCW. Antares wil Empire in het eerste kwartaal van 2011 in gebruik nemen.

Antares heeft zo'n 5600 verhuurbare eenheden in beheer. Het bezit van de Limburgse woningbouwvereniging ligt in Blerick, Meijel, Swalmen, Tegelen en Venlo. Antares had met het oog op zijn groeiambities behoefte aan een modern bedrijfsinformatiesysteem. De corporatie koos uiteindelijk voor Empire, gebaseerd op de Microsoft Dynamics NAV-Advanced Management (AM)-omgeving. Op dit moment maakt Antares gebruik van BIS van NCCW. De planning is dat Empire in de loop van het eerste kwartaal van 2011 in gebruik wordt genomen.

Tijdens het selectietraject heeft Antares de geselecteerde leveranciers beoordeeld op basis van presentaties, beantwoording van het programma van eisen, een tweedaagse demonstratie van opgestelde business cases en persoonlijke gesprekken. De contractonderhandelingen zijn inmiddels gestart en zullen binnenkort worden afgerond, waarna de implementatie van Empire direct een aanvang zal nemen, meldt DSA Vision.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Vorige week Mitros en nu Antares. Het bedrijf was al wat afgeslankt, dus ze zitten nu overvol verwacht ik.

Dat is slecht nieuws voor de bestaande klanten die nog wat willen. En voor corporaties die nog een besluit moeten nemen een ernstige waarschuwing.

Namens een bestaande klant wil ik zeggen dat er bij DSA-Vision juist veel aandacht wordt gegeven aan de bestaande klant, en dat wij van mening zijn dat wij juist profiteren van de komst van nieuwe klanten als Mitros en Antares.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-15T09:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.