Bouw & ICT 2010: HBSoftware en DSA Vision partneren

Dit artikel delen:

HBSoftware en DSA Vision trekken samen op met hun softwareapplicaties voor de vastgoedmarkt. Beide partijen hebben hun oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics. De samenwerking is bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Bouw & ICT die op 17 en 18 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

HBSoftware levert zijn applicatie PROjEX aan vastgoedontwikkelaars, terwijl DSA Vision met zijn oplossingen de vastgoedbeleggers en -managers bedient. Beide partijen willen door samen te werken de markt een oplossing aanbieden voor de ondersteuning van het complete vastgoedproces (van acquisitie tot en met beheer) op basis van Microsoft Dynamics.

Volgens Henny Ballendux van HBSoftware biedt de samenwerking voor zijn bedrijf ook het voordeel dat DSA Vision tevens de woningcorporatiemarkt bedient. Het softwarebedrijf uit Gouda verwacht hier met zijn pakket ook klanten te kunnen werven. HB Software levert ook nog software aan leveranciers van bouwstoffen.

DSA Vision uit Hoofddorp beschouwt de expertise van HB Software op het gebied van financiële verslaglegging en scenarioplanning als een aanvulling op de eigen activiteiten voor de vastgoedmarkt. Beide bedrijven vertegenwoordigen een gezamenlijke omzet van twaalf miljoen euro en tellen samen ruim zeventig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-18T08:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.