Nieuwe vacaturebank richt zich puur op ERP

Dit artikel delen:

Er is een nieuwe vacaturebank online die zich volledig richt op ict-functies op het gebied van enterprise recource planning (erp). Volgens de oprichter is er behoefte aan een specifieke vacaturebank voor functies in de erp-wereld omdat die vacatures op algemene ict-vacaturesites vaak in de massa verdwijnen. De oprichter van de erp-vacaturesite ziet medewerkers van eindgebruikers steeds vaker een overstap maken naar de leverancier.

Arno Berwers, directeur van MEC Portals uit Harlingen, dat de nieuwe site ERPvacatures.nl heeft gelanceerd: 'We proberen ons te onderscheiden van de grote, algemene vacaturebanken waarin specifieke erp-vacatures niet meer opvallen tussen de andere vacatures.'

Berwers vervolgt: 'Daarnaast willen we vraag en aanbod zo goed mogelijk aan elkaar kunnen koppelen. Daarvoor zijn belangrijke kenmerken nodig die een algemene vacaturebank niet kan bieden. Bij ons kunnen kandidaten zich gratis inschrijven en hun C.V. uploaden, waarna ze automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe, passende vacatures.'

Overstap naar leverancier

Volgens Berwers komt het steeds vaker voor dat medewerkers van eindgebruikers de overstap maken naar de leverancier. 'Over het algemeen is het avontuur met de daarbij behorende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden de drijfveer. Maar andersom komt ook veel voor. Een mooi voorbeeld is de consultant die kiest voor een filevrije standplaats dicht bij huis.' De vacaturesite richt zich zowel op de leverancier als de eindgebruiker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Was er al kijk maar eens op www.erpbanenregionaal.nl

Zo kun je wel een dozijn domeinnamen verzinnen. Snel een joomla of wordpress cms maken met een vacature module.

En als het niks wordt kun je de domeinnaam + site op sitedeals verkopen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-28T11:06:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.