Business Objects wint rechtszaak van Microstrategy

Dit artikel delen:

De arrondissementsrechtbank voor het Eastern District in Virginia heeft formeel uitspraak heeft gedaan ten gunste van Business Objects in de rechtszaak die Microstrategy tegen de onderneming had aangespannen.

De rechter oordeelde dat Business Objects geen patenten van Microstrategy heeft geschonden. Hij wees hiermee alle claims van patentschending van de hand.

De andere uitspraak betrof Microstrategy’s claims met betrekking tot verduistering van handelsgeheimen, die in oktober 2003 aanhangig werden gemaakt. De rechtbank wees de claims af met betrekking tot honderden documenten. Ook de aanvraag voor het uitvaardigen van een gerechtelijk bevel werd van de hand gewezen. De rechtbank oordeelde wel dat een voormalig werknemer van Business Objects twee documenten had verduisterd. Business Objects werd het verbod opgelegd de twee documenten noch in het bezit te mogen hebben, noch te gebruiken of openbaar te maken.

Tot slot wees de rechtbank Microstragegy’s claim af om alle proceskosten op Business Objects te verhalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-13T11:09:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.