Sogeti neemt SAP-dienstverlener Uphantis over

Dit artikel delen:

Ict-dienstenbedrijf Sogeti neemt SAP-dienstverlener Uphantis over. De ict-producten en -diensten van Uphantis worden samen met de huidige SAP-dienstverlening van Sogeti ondergebracht in een nieuwe ERP-divisie. Alle ruim tweehonderd Uphantis-medewerkers komen in dienst van Sogeti.

'De functionale SAP-kennis hadden we al in huis', zegt directeur Jeroen Versteeg van Sogeti. 'Maar met de dienstverlening van Uphantis zijn we in staat om ERP-systemen te ontsluiten en te integreren met portals en front-end systemen. Dat alles kunnen we onshore, maar ook door gebruik te maken van ons offshore center in India.'

Sogeti heeft in Mumbai een eigen offshorelocatie. Daar werken ongeveer 250 mensen.

'Geen consequenties voor personeel'

Volgens een woordvoerder heeft de overname geen consequenties voor het personeel van Sogeti of Uphantis: alle ruim tweehonderd Uphantis-medewerkers komen in dienst van Sogeti. Ook verhuizingen staan niet op stapel, tenminste 'niet op de korte termijn'.

Uphantis is opgericht in 2005 en levert ict-producten en -diensten voor de optimalisatie en intergratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. De medewerkers zijn onder meer gespecialiseerd in SAP, applicatie-integratie, projectmanagement, hosting en beheer.

De diensten van de SAP-dienstverlener worden samen met de huidige SAP-dienstverlening van Sogeti ondergebracht in een nieuwe ERP-divisie. Deze divisie zal worden geleid door een managementteam waar de huidige bestuurders van Uphantis, Jan Krosenbrink en Henny Hurkens, deel van zullen uitmaken.

Zowel Sogeti als Uphantis doen geen uitspraken over het bedrag van de overname.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Klasse! Dank zij deze overname van Uphantis hebben we eindelijk een Euregio Office! ;)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-12T17:40:00.000Z Jolein de Rooij


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.