EspritXB kiest Fiqas voor facturatiediensten

Dit artikel delen:

Telecomdienstverlener EspritXB brengt zijn facturatiewerk onder bij Fiqas Software. Tot dusver verzorgde het bedrijf de financiële processen zelf en gebruikte daarvoor diverse systemen. Vanaf nu neemt Fiqas vrijwel al het werk over en brengt het onder in een centraal platform. Daardoor kan het proces efficiënter verlopen en is het sneller aan te passen aan veranderende eisen en wensen.

EspritXB levert spraak-, data- en managed hosting-diensten aan zakelijke klanten. Het bedrijf is een samenvoeging van verschillende telecomondernemingen die elk nog hun eigen ict-systeem gebruiken. Door het facturatiewerk aan Fiqas uit te besteden, komt een eind aan deze diversiteit.

Projectplan

Fiqas, de Aalsmeerse leverancier van software en diensten voor enterprise resource planning (erp), heeft een enkel systeem voor het gehele proces van datacollectie, tarifering en facturatie. Voor de nieuwe klant EspritXB werkt de dienstverlener nu aan het uitwerken van het projectplan en de technische specificaties, waarna het systeem wordt ingericht. Dat zal in het najaar van 2010 zijn afgerond.

EspritXB bestaat sinds 1993 en maakt deel uit van Detron ICT & Telecom. Er werken ongeveer honderd mensen vanuit vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch en Rotterdam. Naast traditionele spraakdiensten levert het bedrijf internettelefonie en verscheidene ip-gebaseerde datadiensten zoals internettoegang, vpn, pinnen-over-ip en managed hosting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-04T11:03:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.